onsdag den 9. maj 2018

Nye medlemmer

Så skal vi byde velkommen ombord til Jannie Stjernholm, Mads Puge og Oscar Hendriksen. Vi glæder os til at se jer på havnen og på vandet. Skulle i mangle en kasket eller lignende, så check webshoppen... Der er mange flere dimser og ting end vist herunder. Link til webshoppen i menuen herover.

Vi siger tak til støtten fra medlemmer og politikere; Nu mangler vi bare noget handling, så vi kan komme videre med vores vision om at gøre det nemt, billigt og sjovt at komme på vandet - for alle. Vi vil gerne have mere sport for pengene og en langt bedre udnyttelse af kvadratmetrene på vores havn, så sejlsport (igen) kan blive en folkesport.

Send en kommentar