torsdag den 5. juli 2018

Velkommen i Rungsted Sejlklub

Vi har her i sommervarmen fornøjelse at sige velkommen ombord til Christian F. Andersen, Mogens Larsen og Pernille Trust. Vi glæder os til at se jer på havnen og på vandet.

Vi nærmer os et punkt, hvor vi faktisk ønsker os en IFer mere til sejlskoleaktivitet, men først... crowfunding af den nyligt indkøbte båd.

Det går fremad, omend ikke helt så hurtigt, som man kunne ønske sig. Tak til de indkomne bidrag. Vi synes en sejlklub skal have en sejlskole. Synes du også det, så send os dit bidrag. Intet beløb er for lille - eller for stort.

Husk iøvrigt, at der er kasketter, tasker og tshirts i webshoppen. Link i menuen herover.

Send en kommentar