Kæmpe TAK til alle for en skøn Knarr weekend. Husk at se billederne... rul ned for mere info.

onsdag den 26. august 2020

Velkommen ombord

Denne gang siger vi velkommen ombord til Sidsel Sommer, Mads Lund Nielsen og Bo Christian Skjøtt. Vi glæder os til at se jer på havnen og på vandet.

Fra den første standerhejsning i din lokale sejlklub

Her er et par nyttige detaljer:

Klub-Gear her: RS Webshop, eller link i menuen herover.

Generel gruppe på facebook her: RungstedSejlklubFacebook (Grej, gast, snak)

Sejlskolegruppe på facebook: RungstedSejlskoleFacebook (Koordination)

Jollegruppe på facebook:  RungstedSejlklubJoller (Koordination)

PS: Husk at tilmelde dig hjemmesiden her til højre, så du altid er opdateret.

PPS: Husk også at give os et like på Facebook... husk også, at du kan følge os på Tumblr, hvor vores fotoalbum ligger.

1 kommentar:

1. Hej ALLE i Rungsted Sejlklub!
    Tak for et godt Knarr stævne i weekenden.
    Det var hyggeligt, der var sørget for godt vejr, der blev sejlet og så bliver det jo ikke meget bedre.
    Specielt tak til de frivillige som kommer på havnen og gør et stort stykke arbejde for deres sejlklub, den slags giver ens sejlklub et godt ry udadtil og et styrket sammenhold indadtil.
    Som sejler glæder jeg mig til at besøge jer igen.

Mange sejlerhilsner

Jesper Adler OD 102 Olivia