Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

lørdag den 28. juni 2014

Standerhejsning

Det var en festdag i dag. Vi holdt vores første standerhejsning, og det er en stor ting for en ny sejlklub. Der var både i flere lag på honnør-broen, og der var endda indtil flere, der flagede over top.
Klar til standerhejsning (foto: Michel Schaumburg)
Klokken 1430 var vi klar med kolde øl, vin, sodavand og chips. Derefter var det jo bare at vente og se, om der ville dukke nogle medlemmer op klokken 1500. Det gjorde der! Lidt over tre havde vi nærmest gang i en lille mole-fest.
Der snackes
Da alle havde fået noget til ganen, trak vi op til flagstangen, hvor undertegnede lige måtte sige tre bevingede ord, inden sekretæren og klubbens nyeste medlem kunne hejse fanen.

5, 4, 3, 2, 1... (Foto: Ole Bagger)
1515 var vi klar til at hejse standeren, og den blev blæst op på behørig vis - fulgt af den skønneste hornmusik fra vores nydannede RS Brass-band.
Lift-off
Derefter var der båddåb... og her ses de to Gudmødre i aktion. DEN128 til højre blev døbt Vallerine, og DEN129 til venstre blev døbt Mikkeline.
Vallerine & Mikkeline
Der var naturligvis blomster til Gudmødrene efter veludført gerning, og vores sekretær havde minsandten også fundet en flaske skum og pakket den ind i en stander til vores medlem nr 100. Det var i det hele taget en herlig dag med varme sejlere og kolde øl. Et forsigtigt gæt siger, at tæt på 50 medlemmer var forbi i løbet af eftermiddagen.

Der er flere billeder fra dagens event på vores nye billed-blog, som kan findes på denne web-adresse http://rungstedsejlklub.tumblr.com/ eller klik her.

Tak til alle de fremmødte, som var med til at gøre dagen festlig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.