Indmeld

Vil du være med?
Vi stiller ikke mange formelle krav til nye medlemmer, men vi forventer, at du har en ægte og dybtfølt interesse for sejlads, sejlsport, navigation eller andre aktiviteter til søs. Derudover kræver vi at:
  1. Du skal kunne svømme 300 meter.
  2. Du skal selv have personligt grej som sejlbukser og vest.
  3. Du skal selv have en fritidsulykkesforsikring, som dækker sejlsport.
  4. Du skal acceptere at din deltagelse i klubaktiviteter sker på eget initiativ og ansvar.
  5. Du skal have læst og forstået vores charter  og vedtægter.
  6. Du accepterer ved din indmeldelse, at vi opbevarer data om dig, i det omfang, det er nødvendigt for at drive sejlklub, - samt at vi sender klubbladet til dig på email.
Du behøver altså ikke have båd, og du behøver ikke at være fra Rungsted for at være med.

Der er tre ting at gøre for at blive medlem:

1) Sådan melder du dig ind
Kontakt bestyrelsen telefonisk eller via email og oplys:
- Navn
- Adresse
- Telefon
- Fødselsår (Til Dansk Sejlunion)
- Primær bådtype (Jolle, kølbåd, bræt, kite til Dansk Sejlunion)
- Duelighed, Y3, Y1, dommer eller andet relevant.
- Aktivt medlem / Støtte medlem

Plus eventuelle informationer om egen båd:
- Bådnavne
- Bådtype
- Sejlnummer
- Havn
- Pladsnr

Send din mail til formanden på nicolai snabela nmma punktum dk.

Fortæl os iøvrigt gerne, hvad du kan bidrage med. Det kan være godt humør, transportabel grill, regelkendskab, dommeruddannelse, baneledererfaring, trænererfaring, gummibåd, gammelt men brugbart grej eller hvad ved jeg. Tænk kreativt og anderledes. Tænk klub!

Fortæl os, hvis du ikke ønsker at blive nævnt som nyt medlem på hjemmesiden - i en kort periode. Så lader vi naturligvis være med det.

2) Sådan betaler du kontingent
Kontingent indbetales på klubbens konto via bankoverførsel, via pbs eller med kontanter til kassereren eller formanden. Mærk indbetalingen med navn og email.

Indbetal kontingent på vores konto i Sydbank, Reg: 6824, Konto: 1013165. Se gældende priser på fanebladet "Pris".

3) Sådan følger du med
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du får en mail, når der er nyt på hjemmesiden. Det gøres ved at indtaste din email i feltet i kolonnen til højre og klikke på knappen "Submit". Der kommer en email til dig fra google feedburner, hvor du kan bekræfte, at du har meldt dig til.

Du kan også følge os på Facebook, hvor vi har en side med denne adresse:

www.facebook.com/RungstedSejlklub

6 kommentarer:

1. Hej Rungsted Sejlklub
    Godt initiativ, håber ikke man behøver at ha båd i havnen for at støtte med et medlemskab....er medlem af Fakse Ladeplads Sejlklub

Svar
    1. Tak skal du have. Du er velkommen i klubben. Vi bryder os ikke om eksklusivaftaler eller adgangsbegrænsning.

2. Hej!

I'd like to join your sailing club. Could you please let me know to whom should I contact with or email?

Tak!

Svar
    1. Hey! Contact Info is available on the Info page. Don't hesitate to Call us...

Slet
  3. Jeg tænker at få taget et duelighedsbevis og på sigt skaffe en båd til at ligge i Rungsted. Er denne rejse noget jeg kan gøre sammen med jer? Har i egentlige skoleforløb man kan følge?

Svar
    1. Hej Beck, kontakt mig venligst telefonisk for nærmere. Mit telefonnummer står under fanebladet info.