Om os:
Rungsted Sejlklub er reinkarnationen af den lokale sejlklub, som har eksisteret på Rungsted Havn siden 1928. Vanskelige økonomiske forhold gjorde, at klubben - trods 1200 medlemmer - lukkede i 1999. Vi er her, fordi vi vil have vores klub igen.

Nyhedsbrev:
Få en mail, når der er nyt på hjemmesiden ved at tilmelde din email adresse i kolonnen her til højre.

Du kan også følge os på Facebook, hvor vi har en side, som spejler denne webside. Adressen er:

www.facebook.com/RungstedSejlklub

Prøvetur:
Kontakt bestyrelsen for prøveture.

Standere, kasketter, sejltasker og andet:
Standere købes og hentes hos formanden efter aftale, eller der kan fremsendes frankeret svarkuvert. Priser kan ses under fanen pris. Kasketter, sejltasker og andet kan købes direkte i webshoppen. Se fanebladet "Shop".

Klubbens Bank:
Sydbank, Hørsholm hovedgade. Reg: 6824, Konto: 1013165

Klubbens CVR:
CVR 34780706

Bestyrelse:
Bestyrelsesmedlem: Sussi Grevsen
Bestyrelsesmedlem: Peter Hancke, 2033 2980, peter at lopolight dot com
Kasserer: Simon Christensen, 5120 5408, ?? dot dk
Bestyrelsesmedlem: Torben Petersen, 2632 2014, tap at tap dot dk
Formand: Nicolai Møller-Andersen, 3052 5578, nicolai at nmma dot dk
(at = snabela, dot = punktum. Skrivemåden sikrer mod spam)

Festudvalg:
- ubesat

Bådudvalg:
F. Petersen

Sejlskolen:
- Rasmus, Karsten, Jørgen, Nicolai, Tom. Se mere under sejlskole.

Kapsejladsudvalg:
- Se bestyrelsen.

Cruisingudvalg:
- tbd

Jolleudvalg:
- Se bestyrelsen.

Optimistudvalg:
- tdb

Kranchef:
Tom Vendelbo, 4586 4484.

Sejlmåling:
Vi henviser til UK sails.

Revisor:
Jan Svendsen.

Klubbens postadresse:
Rungsted Sejlklub
c/o Nicolai Møller-Andersen
Mågevej 9
2970 Hørsholm

Hvordan startede Rungsted Sejlklub
Vi er fire gutter, som blev tabt i gryden med saltvand, da vi var små. Vi har sejlet med og mod hinanden altid. Af og til vinder een af os en kapsejlads, - men det vigtigste er, at vi kommer på vandet og har det sjovt. Tilsammen har vi mere end 150 års sejlererfaring fra Rungsted Havn, hvor vi alle har færdedes siden starten af halvfjerserne. Vores fædre lærte os - og en masse andre børn at sejle; Vi har allerede undervist mange unge mennesker i praktisk og teoretisk sømandskab, og nu tager vi endnu en tørn for dansk sejlsport.
De fire stiftere og en kommende junior
Vi har været med i en 6-8 forskellige klubber på Øresundskysten, herunder RKS, KDY, NB, SKS, TS, SSS, KAS & Matchracecenteret. Vi har sejlet tur og ræs i blandt andet Optimist, Flipper, Laser, Wayfarer, Finnjolle, 2.4mR, Yngling, Lynæs 14, Soling, IF, Jaguar, Windsurfer, Maxi 77, Int. 806, Spækhugger, Banner 28, Knarr, Aphrodite 101, X99, Omega 34, Bianca 107, DS37, X35, 12mR, Swan 52, Swan 55, Swan 60, Swan 65 og ikke mindst Seawind.

Vi er ikke nødvendigvis enige om, hvorvidt det er fedest at tage tre uger i skærgården, eller om det i virkeligheden er sjovere at stå på skamlen til et DM, men vi er helt enige om een ting: Der mangler en lokalt forankret sejlklub med lokalt udsyn på Rungsted Havn.

Derfor stiftede vi Rungsted Sejlklub den 10. marts 2013.

Vi har i bestyrelsen den tidligere og den nuværende formand for Aphrodite101 klubben. Vi har en DS uddannet elite-måler. Vi har kræfter, som har taget skibsdesign kurser på universitetsniveau. Vi har de to bærende kræfter gennem 12 år bag Hue-Hanske-Cup og Club Seawind med næsten 200 medlemmer. Vi har alle været hjælpere og baneledere utallige gange gennem mere end 30 år. Vi har rutinerede undervisere med erfaring til vands og til lands, og så har vi endelig et par præmietagere ved nationale mesterskaber. Nåja, og så står vi alle på ski.

Kort sagt: Vi har set nok til at vide præcis, hvad vi vil.

Rungsted Sejlklub er en sejlklub for sejlere og andre vandhunde. Rungsted Sejlklub drejer sig om kapsejlads, sejlads, livet på vandet og Sejleren fra Rungsted. Det er vores fritid og vores børns fremtid. Det skal være afslappet, sjovt og frivilligt, men det skal ikke være uambitiøst.

Det bliver sjovt. Det bliver rigtig sjovt.

Christian, Peter, Torben & Nicolai.

Rungsted Sejlklub: Mindre salgsgas, mere sejlads !!