Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

fredag den 7. april 2017

Mens vi venter

Jeg glæder mig i denne tid. Nu falder påskesneen hvid... Nej, forhåbentligt ikke, for der skal slibes og males og pudses og poleres. Den nye sæson står for døren, og sejlere elsker jo at have travlt med den skønne blanding af kolde fingre, håndmadder, lunkne portere og andre giftige væsker.

Selv har jeg haft båd i vandet vinteren over. Det var koldt men helt problemfrit. Om det skyldes global opvarming eller blot mild vinter, vil jeg ikke gætte på. Is har der ihvertfald ikke været meget af; Spørgsmålet er så, om en varm vinter giver mere snask, der gror på undersiden. Gad vide, hvornår vi skal have sådan en vaskemaskine i vores havn..?

Sådan een ønsker vi os Hr. Havnemester!
Som altid er broderfolker foran på point, men der er altså rimeligt langt til Nynäshamn for en bundvask. Når man sådan ødelægger bundmalingen i idealismen, økologien og Det Blå Flags navn, så er det vel rimeligt, at man også præsenterer et brugbart alternativ. Ideen er hermed givet videre til havnemesteren og havnebestyrelsen.

Der er andre ting, der gror om vinteren. For eksempel er der groet et oversejl frem på den ene yngling; Det har One Sails i Rungsted stået for, og det er superskønt. Det er altså noget sjovere at have båd, når man ikke altid skal starte med at øse 200 liter regnvand ud.

Oversejl fra One Sails
 Jeg glæder mig i den grad til at komme på vandet i ynglingen. Ja, dem begge to. De sejler fantastisk, og når det er med nye glade sejlere ombord, så er fornøjelsen bare endnu større. Sidder du nu og tænker, bare det var mig, så er det med at gribe knoglen eller hakkebrættet og sige til... Vi kan altid bruge instruktører, som kan sejle et par timer ugentligt med nye sejlere. Sidder du med en lille sejlskolechef i maven, så vil vi også gerne snakke om det, for selvom vi gerne vil, så kan vi i bestyrelsen ikke nå det hele.

Nå, ned i sejltasken og se, om der er noget, der trænger til at skiftes ud. Ok, madpakken fra Gordons Gin Cup er gået over datoen, men ellers kunne man måske flotte sig med en ny kasket og en tshirt. De lover jo op til 8 graders varme henover påsken. Kanske en Hoodie var bedre... Check webshoppen for dimser og ting, som enhver sejler bare må have...
Vi ses på vandet... der går ihvertfald ikke så lang tid, som der har gjort. Check kalenderen her til højre, og lad os endelig vide, hvis der mangler noget...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.