Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

fredag den 3. maj 2024

Team Gottfredsen igen

 Team Gottfredsen var på banen i søndags; Det handlede om finalen i Vintercuppen for Knarr. Hele 41 Sejladser blev det til denne vinter, - med 19 tilmeldte. Vejret har været blandet og blæsende, men finaledagen lignede nærmest det, som man kalder champagnesejlads. (Serveret køligt)

Sådan startede dagen. (Foto: Nicolai)

Banen var spøjs. Der var alverdens vejrudsigter, der sagde mere vind mod øst, og det føltes også sådan, men... inde under land skete der noget, som ikke kunne ses på vejrudsigten - ikke en gang på Windfinder.

Sidste "Vinersejlads". (Foto: Nicolai)

Der lå simpelthen en 15-20 graders rummer inde i strømlæen - helt inde under land, og den var svær at konkurrere med. Det endte med at stort set alle sejlede derind - ihvertfald i tredje sejlads. Hermed et "Godt fundet" til dem, der fandt den i første sejlads.

Dagens team - ren RS. (Foto: Sofie Hesselkilde.)

Dagen endte med hygge og frokost i KDYs lokaler - og med OD90 på en samlet førsteplads. Herover ses dagens team, men der har ialt været en 11-12 stykker med til at lave resultatet. Tak for turen herfra. 

/Nicolai

PS: Link til resultattavle.

PPS: Til dem der var med til kapsejladsaften i april: Dette er et skolebogseksempel på, hvorfor man skal være på banen i god tid, for den grundige og ambitiøse kapsejler, måler sføli banen igennem inden sejlads og ved - allerede inden start, at der er en fed men usynlig fidus under land.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.