Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

fredag den 26. maj 2017

Kørekort til vandscooter

Myndighederne strammer reglerne for vandscootere! Debatten har raset de seneste uger, og med god grund. Vandscootere er farligt legetøj, hvilket også fremgår af billedet herunder.
Farligt legetøj
At vandscootere også er støjende og irriterende for mange andre, som færdes på vandet er en anden snak. Det er vel at ligne med, at der kørte F1-racere rundt i gågaden ved rush-hour klokken 1700 før skærtorsdag.

Alligevel sidder man som sejler og tænker, skal det virkelig være nødvendigt med endnu et kørekort? Hvorfor ikke bare kræve duelighedsbevis, og så er den ged bareberet? Duelighedsbevis handler om utroligt mange relevante ting for nye sejlere, herunder vigeregler, god opførsel, nødsignaler og meget andet godt.

Selvom det er godt, at der gøres noget, så er det altså underligt, at der indføres endnu et sø-kørekort. Kanske det hænger sammen med, at det er erhvervsministeriet, der går ind i sagen. Hvordan skulle Erhvervsministeren dog vide noget om fritid og søfart, men Søfartsstyrelsen!? Burde de ikke kende til det allerede eksisterende "bådkørekort" aka duelighedsbevis.

Læs Erhvervsministeriets pressemeddelelse: Klik her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.