Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

mandag den 4. juni 2018

Sejlskolen udvider

Vi har købt os en superdejlig IF-er til sejlskolen. Det har vi gjort i erkendelse af, at Yngling er sjovt, men det er måske ikke det bedste sted at starte sejlads, hvis man er mest til hyggesejlads og har fyldt 30. Man må sige, at bådudvalget sadler og rider samme dag, for båden blev købt dagen efter Generalforsamlingen, hvor det jo altså blev etableret.
Filur i profil
IF-eren er et utroligt alsidigt fartøj, og netop denne IF-er er extraordinært alsidig. For det første er den nem og tryg at sejle. Den egner sig derfor supergodt til skolesejlads for begyndere. Der er også en spiler med, så man kan lege lidt mere...

Der ligger desuden en lille fin indenbordsmotor under cockpittet, og det gør båden egnet til at være dommerskib. Dertil kommer at sejlskolens medlemmer (med "bådkørekort") kan låne båden til en sejltur eller en weekend på Ven eller lignende.
Klædt på til en tur på vandet
Kort sagt, så er dette en båd, der kan alt, eller rettere - den kan muligvis ikke foile, men pyt med det. Mogens, som vi købte den af, har passet på båden siden den kom til verden, og alt sidder derfor nøjagtig lige der, hvor det skal sidde. Det er så meget i orden.
Test-sejlads
Vi glæder os rigtig meget til at se sejlskolens medlemmer ombord, og så tillader vi os allerydmygst at henvise til senest fremsendte email omkring finansiering; Det kaldes crowdfunding på nudansk. Vi er allerede godt i gang, men mere om det i et andet opslag.

Nu skal vi bare ud på den blå hylde...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.