Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

onsdag den 22. maj 2019

Aftenmatch

Så var der aftenmatch. Bestyrelsen var (igen) blevet bedt om at være dommere, og det gør vi gerne - også selvom båden hverken er søsat eller tilmeldt - og ingen af os er medlem af den arrangerende klub. Alligevel var alt ved det gamle... Se selv:
Aftenmatch er aftenmatch er aft...
For 30 år siden så det præcis ligesådan ud: Ulla, Pondus, Simon og Torben og undertegnende (bag linsen) på vej ud for at lægge bane til aftenmatch. (Mangler lige Peter). Vejret var dog mindre end fantastisk på denne disede og ret stille tirsdag. Der var flere, der mente, at vi ikke behøvede at sejle ud, - grundet vindstille.
Vind!
Erfaringen siger dog, at det er sjovere at ligge derude og aflyse, end det er at stå derinde og ærgre sig over, at der alligevel var vind. Vi målte, og vi kiggede på Windfinder, og det lignede altså 3-8knobs vind; Ergo skulle det prøves. Bane ud, og her er der så endnu et billede, som vi har set før:
Der bakses med ankeret.
Bim, bam og bum... eller nårhnej... Der skydes ikke længere. Det er vel ikke CO2 neutralt eller nåed. Frøken Klokken findes muligvis ikke mere, men hendes kusine lever til gengæld i bedste velgående... Hun hedder frøken Nedtælling, og hun elsker kapsejlads.
Afsted med dem
Det er der åbenbart ikke så mange andre, der gør mere. Der var ihvertfald ikke helt så mange Aphroditer, som der plejer at være, men ok... to af dem "stod" sådan set på dommerbåden, så de måtte nøjes med 5 ialt. Gad vide, hvor de andre er henne... ja, ikke kun 101erne.
Jaaaah, 101ere...
Jeg kan huske, da Steen ved ris/ros mente, at der var krise, fordi der "kun" havde været gennemsnitligt 160 både på vandet gennem sæsonen.Nu er der ikke en gang en fjerdedel, men vi arbejder på sagen. Vi har nu 3 IFere, som skal ud at ræse. Een af dem er helt aktuelt ved at gøre klar til ræs, og vi håber, de andre kommer med...
Flere IFere næste gang
Nå! Det lykkedes at lægge en fornuftig linie med en let fordel til bagbord. Banen... ja, vi kunne da se, at der blev krydset og lænset, - sågar bommet, så det kan ikke have været helt galt. Vindstyrken var dog ikke udpræget stabil, så der var vist omkring to både, der ikke nåede i mål; Heldigvis var der fem, der nåede ind indenfor de sidste 10 minutter. Vi startede kværnen lidt før tid for lige at stresse dem lidt, hæhæ.
Højt humør ombord
Spøg til side... der var tale om tæt på maximal udnyttelse af aftenen. Humøret var derfor fint ombord på Dommerbåden, - også selvom en enkelt måltaget båd mente, at banen var for lang!!? Nåja, 0,9mil mellem top og bund føles nok lidt lang i dis og let vind. Vi kunne heller ikke rigtig se bundmærket, da det skulle indfanges, men altså... vi tror, de fleste havde en god sejlads. Men uha klokken var blevet mange.
Perfekt afslutning på aftenens strabadser
Godt, at de har opfundet mobilen, for så kan man ringe til Kaptajnen og bede om udsættelse på tirsdagsburgeren. Vi landede lige lidt over 2130 på Kaptajnen, og det gjorde såvel burger som brown ale også. Herligt. Så mangler vi bare at få retableret et samarbejde om den lokale aftenmatch. Tak for en god aften på vandet.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.