Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

søndag den 30. august 2020

Knarrræs dag 2

Update: Der er lidt billeder fra dagen i fotoalbummet. Flere følger.

Vejret var noget bedre søndag morgen. Det var ihvertfald solskin, og så var der en smule luft, men selvom de skyndte sig ud til første start, så gik der en times tid, inden de var i gang.

Knarr, parat, Start

VHFen kvækkede ihvertfald omstart mere end et par gange, og jeg begyndte så småt at tænke på, om der alligevel skulle have været smuglet et sort flag med ud på dommerbåden.

Total efter femte og sidste sejlads

Endelig lykkedes det dog at få dem sendt afsted, og fjerde sejlads blev hevet hjem. Den femte blev efter lidt (mere) mærkeflytning sat i gang... Det blev en lang og meget langsom affære, inden det endte med, at otte både blev taget i mål. Een båd lå 10 meter fra linien, men regler er jo regler, så da tiden var gået, var tiden gået, og så stoppede sejladsen. Hønse opgav at sejle mere, og så var det regnetid og tid til kolde øl og grill.

RS slog til med Gottfredsen & Co (Privatfoto)

Der blev fundet præmer til sidsten - eller den sidste, der var til stede... DEN102, som fik lidt at trøste sig med. Derefter var der præmier til 3, 2, og een, som var hhv DEN135, DEN46 og DEN90, som ses herover.

Mingling og håndsejlads

Stor tak til sejlerne for godt humør og ingen protester. Tillykke til vinderne og så også kæmpe tak til de 22 frivillige, der var med at få det hele til at gå op i en højere enhed. Uden jer var det ikke sket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.