Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

tirsdag den 22. september 2020

Corona igen

Vi nåede lige akkurat at have en fed klubtur til Ven, og det var sidste udkald. De nye Coronarestriktioner rammer ret hårdt, idet der max må være 50 personer forsamlet, og DIF anbefaler nu, at samtlige sociale arrangementer aflyses. 

Det er lidt anstrengende, for det er svært at forestille sig, hvordan sejlsport "fremmer" smitten med al den friske luft og højest fem-ti personer per båd. Suk.

DIF skriver:

Må vi så stadig arrangere stævner og turneringskampe i foreningerne?

For en god ordens skyld: Ja, det må I gerne. Udover restriktionerne ovenfor, så gælder retningslinjerne stadig. Det vil sige, at man stadig må arrangere stævner og turneringskampe, men at det nye forsamlingsforbud på 50 skal håndhæves, og man skal sikre, at der aldrig er mere end 50 samlet på samme sted og samtidigt. Man må altså stadig gerne tidsopdele stævner, og hvis det er over store geografiske arealer, må man stadig være op til 500 deltagere.

Sociale aktiviteter skal aflyses

Det sociale liv har stor betydning for idrættens fællesskaber, men i dagens udmelding er der en meget tydelig anbefaling om, at alle sociale aktiviteter i fritidstilbud aflyses. Dette opfordrer DIF kraftigt til, at både forbund og foreninger følger.

Nye regler for klubhuse med café eller restaurant

Fra og med torsdag blev det obligatorisk at bære mundbind på cafeer og restauranter i de 17 københavnske kommuner, hvor der er indført skærpede retningslinjer. Dét gælder nu hele landet. I klubhuse, hvor der drives café, restauration mv., skal man overholde de branchespecifikke retningslinjer.

Læs mere hos DIF - klik her!

Dansk Sejlunion har sendt en mail, hvor de gentager ovenviste.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.