Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

torsdag den 24. februar 2022

Klubhuset er landet

Rungsted Sejlklub tager stolt imod sit nye klubhus, der er bugseret på plads på den centrale del af havnen. Ved bro 8, hvor klubbens både ligger, skal vi kun gå få meter, før det nye klubhus med åbne døre fremover kommer til at danne rammen om en lang række aktiviteter.

Klubhuset kommer i brug med det samme. Vi har 23 elever i sejlskolen, der starter den teoretiske undervisning til duelighedsprøverne nu. Der er run på og venteliste, så det er bare med at komme i gang.

Med klubhuset bevæger vi os ind i et nyt paradigme. Vi har igennem mange år ønsket og arbejdet for at få lokaler på havnen. Med mange medlemmer, der er aktive i bådene på vandet og om bådene på land, er det fantastisk, at vi nu har gode fysiske rammer. Vi kommer til at åbne vores døre med klubaftner, foredrag, undervisning, og selvfølgelig når der er behov for at få skiftet tøj og drukket kaffe efter nogle timer på vandet.

Klubhuset er blevet en realitet i kraft af et godt samarbejde med Hørsholm Kommune og Rungsted Havn. Vi ser frem til at byde alle interesserede velkomne ved vores officielle åbning til foråret. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.