Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

søndag den 28. april 2013

Første mål i sigte

Sneen ser smeltet. Sæsonen står for døren, og enkelte af os er måske ligefrem kommet i vandet, men det er ikke det vigtigste. Rungsted Sejlklub nærmer sig halvtreds medlemmer, og så begynder det jo at ligne noget. Se bare denne fantastiske historie om en anden lille sejlklub, der rykker: Bønnerup Strand Sejlklub. Vi har naturligvis (igen) ansøgt  om optagelse i Dansk Sejlunion. Dennegang med vedtægter som er justeret jvf. en række gode råd fra  Dan Ibsen. Tak for det.
Første mål i sigte
Der er nok at tage fat på. Vi har en todoliste med cirka 20 punkter, som vi arbejder ud fra. Et par af de vigtigste punkter er info-møde, faste medlemsmøder og sejlskole før unge i alle aldre. Mere følger på disse sider.

Vores langsigtede strategi tager også form, baseret på den feedback vi får per mail og telefon fra eksisterende og kommende medlemmer. Se mere om vores fem-årsplan under fanebladet "Klubben", klik her.

Vi har været nødt til at opstille nogle ganske få formelle krav til medlemmer; De er listet under fanebladet "Medlem", klik her.

To be continued...

Se eventuelt første indlæg om optagelse i Dansk Sejlunion, - klik her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.