Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

mandag den 16. april 2018

Jollepladser

Vi kan tilbyde jollepladser ved slæbestedet ved p-pladsen. Det har vi kunnet siden sæsonen 2017, men det er endnu kun enkelte Finn, Snipe, Europe og Opti sejlere, der har opdaget det. Nåja, og så er der jo vores to mini12-ere.


Så - ja! Du kan sagtens sejle jolle i Rungsted Sejlklub regi. Der er indtil videre udmærkede bad og omklædningsforhold i sejlerbadet ved kiosken. Vi kan desuden låne Vandskihuset efter behov. Det er ikke stort, men der er tag over, hvis man har brug for at mødes. Vi har p.t. ikke egne faciliteter, men vi har nu i flere år bearbejdet politikere og havnebestyrelse med henblik på etablering af et egentligt klubhus. Vi tror på, at det kommer nærmere.

Derudover har vi nu en følgebåd. Den kan ses længere nede ad siden. Rammerne for brugen af den er endnu ikke fuldstændigt skarpe, da det er nyt, men husk: Der skal kun to jollesejlere til, som aftaler at mødes på havnen en fast tid hver uge. Så er vi i gang med at træne...

Vi tænker, at konceptet skal være ligesom alt andet i Rungsted Sejlklub:
  • Det skal være afslappet uden at være uambitiøst.
  • Det allervigtigste er at have det sjovt og komme ud at sejle. 
  • Ildsjæle skal drive værket.
  • Alle er velkomne.
  • Det skal ikke koste spidsen af en jetjager at komme på vandet.
Vi orienterer løbende om udviklingen via hjemmesiden og facebook gruppen.

Vi vil rigtig gerne have en jolle afdeling stablet på benene. Bestyrelsen har dog rigeligt at arbejde med, så vi har brug for nogle flere kræfter til at trække en jolle afdeling i gang. Er det noget for dig, så kontakt os endelig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.