Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

lørdag den 9. maj 2020

Intet nyt er skidt nyt

Så var der pressemøde om Corona igen. Man havde håbet på godt nyt, men det var der ikke meget af. 

Dansk Sejlunion har fulgt op med en email, som gør det tydeligt, at der ikke er forandringer for sejlsporten. Altså: Der gælder fortsat en begrænsning på max 10 personer per events, mindst to meter mellem deltagerne og max to i hver båd. Bøden er fortsat 2500 per mand, og hvis man skulle have været i tvivl, så ved vi nu, at det er alvor.

Den med at delte sportsredskaber skal sprittes af, er ikke nævnt. Det ville også være ret håbløst med tovværk, rorpind, spilhåndtag og gps; Eller også har man bare sejlhandsker på.

Corona skal tages alvorligt. Det kan man læse om andetsteds, men som Lerche skriver, så er det lidt svært at se, hvad problemet er med sejlads. Ja, der er måske 200 personer på vandet med fem i hver båd. Nej, det er ikke ligefrem en kontaktsport, og de 200 sejlere er netop placeret i små grupper over et større område. Naturligvis, undtaget det tilfælde, at de alle skal have blåbæris på Ven.

Kapsejlads.. det ligner ikke en forsamling. Det ser ud til at vi må vente til næste fase - fastsat til 8. juni, hvor vi - måske - får lov til at være 30. Det bliver ikke til store stævner, men træne kan man da - kun med to i hver båd.

Vaffor een skal jeg nu tage i dag?
Ikke mere snak... der skal sejles. Om ikke på den ene måde, så på den anden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.