Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

mandag den 4. maj 2020

Seneste om Corona

Seneste om Corona og Sejlsport modtaget fra DS den 4. maj:

Det er ikke muligt at have aktiviteter, kapsejladser eller andet med flere end 10 personer – uanset om disse inddeles i grupper.
Dansk Sejlunion har de seneste uger anbefalet, at klubberne på lokalt plan kunne afvikle mini-konkurrencer  med 10 deltagere på en startlinje, samt at flere kunne deltage, hvis deltagerne blev inddelt i flere, mindre grupper, som kunne startes efter hinanden. Eller man kunne starte flere både ved hjælp af omvendt handicap.

Denne anbefaling må desværre ændres:
Forbuddet mod at være mere end 10 personer gælder aktiviteten som helhed – uanset afstanden mellem personer. Det betyder, at der i en mini-kapsejlads kun må deltage 10 personer. Det kan derfor ikke lade sig gøre at afvikle flere starter á 10 personer efter hinanden. Dette kunne være en overtrædelse af forbuddet. Denne præcisering er således en ændring af Dansk Sejlunions hidtidige anbefaling.

Politiet har på baggrund af en konkret henvendelse indskærpet over for en sejlklub, at ”Det er forbudt at afholde eller deltage i arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor flere end 10 personer er til stede. Forbuddet gælder både indendørs og udendørs og omfatter både offentlige og private arrangementer, begivenheder mv.” Politiet ville på den baggrund ikke forhåndsgodkende et arrangement med flere deltagere, selvom der ikke var flere deltagere i én start.
Mere:
Link til DS om Corona.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.