Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

onsdag den 10. oktober 2018

Treeren er landet

Hurra! Iffer nummer tre er landet. Bådudvalget har været på landet og på vandet og hentet den tredje IF-er hjem til sejlskole og sejlklub. Vi er dermed klar til at gå all in på den lokale sejlskole i Rungsted Havn, og det glæder vi os rigtig meget over.
Farvel Gilleleje

Vi havde en skøn tur hjem fra Gilleleje i næsten sommervejr. Jah, - vejrudsigten lovede sol og 17 grader, men det skulle vise sig kun at være i Sundet. De første 3-4 timer tilbragte vi således i skygge og modstrøm nord for Helsingør. Det tog vel en time at komme fra molen i Helsingør lystbådehavn til det første grønne mærke syd for Helsingør.
Goddag Rungsted (Bemærk lyset :-)
Efter omtrent 7 timers (dejlig) sejlads landede vi endelig i Rungsted. Vi havde lagt ud for motor, og det er jo aldrig rart, men piskeriset skulle altså lige testes. Extra rart var det derfor at lægge ind for sejl, for vi er jo sejlere. Heldigvis fandt vi nemt en plads, og hvor er det dog fantastisk at lægge ind med sådan en rullegenua. Man kan dårligt nå at sige Rungsted Søbad før sejlet er væk, og så kan man tøffe på opskuddet ind mellem pælene.
Amarilla - lige landet.
Først lidt fortøjning, og så lidt afrigning. Det er altid er spændende på en ny båd, hvor man ikke lige ved, hvor alle snore er eller skal sidde. Alting sidder jo antageligvis netop der, hvor det skal sidde. Der er bare ikke nogen brugsanvisning. Nå, det ser vel nogenlunde ud på billedet. Så var der lige fanen, som skulle til tops under salingen, og så er Amarilla (eller Treeren II) klar til at tage nye sejlere på vandet. En herlig dag på vandet lakkede mod enden. Tak for turen til Amarilla og til bådudvalgsformanden. Vi ses på vandet.

PS: Der er et par billeder mere fra hjemturen i fotoalbummet. Link i højre kolonne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.