Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

torsdag den 26. april 2018

Klargøring af båd

Forleden var dele af bestyrelsen samlet for at gøre endnu en Yngling klar til sejlads. Først skulle der "buskryddes". Så var det tid til spul & vask; Dernæst fulgte kran og ophæng; Vi slutter af med slib, primer, bundsmøre... the works.
Trykspule
Vejret var dejligt, og det var skønt at mosle med både. Især da når de bliver så fine af det. Se bare her: Den blev helt hvid.
Mere trykspule
Medens Torben spulede, byggede Peter og undertegnede en kran, så vi kan få båden op at hænge i tørvejr. Der skal slibes, primes og bundsmøres, og det danske forår egner sig ikke til det.
Giv agt! Løft!
Det var noget med stolper og sømbeslag til at understøtte og sådan lidt forskelligt, og så var vi klar til at løfte. Det føltes lidt sært at svæve i en båd inde i laden, men det lykkedes... Hvad man dog ikke kan ved fælles hjælp!
I am flying...
Så skal der bare slibes, primes og males. Skønt. Det kunne dog være endnu skønnere. Tænk om  man havde en havn, hvor disse øvelser kunne udføres!? Der kniber det desværre lidt, men vi arbejder intenst på sagen. 

Sejlsport er først og fremmest en breddesport, for uden bredden er der ingen elite. Vores mål er at gøre sejlsport billigt og sjovt for alle, og det kommer iv et skridt nærmere ved at søsætte yngling 2 aka Mikkeline.

Vil du gerne sejle yngling? Så ring til os for nærmere...

Rungsted Sejlklub er reinkarnationen af den lokale sejlklub, som har eksisteret på Rungsted Havn siden 1928. Vanskelige økonomiske forhold gjorde, at klubben - trods 1200 medlemmer - lukkede i 1999. Vi er her, fordi vi vil have vores klub igen.

Synes du, det er en god mission, så husk at give et  like på vores facebook-side www.facebook.com/rungstedsejlklub/ Det næste mål er 200 likes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.