Bon mots

DS: Der kan sejles. Hold 1-2 m afstand, ikke flere end 50 personer. Ikke råbe.
RS: Vi søger instruktører, som har "the sailing bug" og kan formidle uden at råbe.

Opslag

20200425 (Nedtages 20200725)

Vi er tre friske mænd i 60’erne, som har en dejlig X-332 sammen. Vores ene makker er desværre stoppet, så vi søger nu en tredje person til at være med i vores lille bådelav.

Vi sejler normalt en hel- eller halvdagstur sammen hver onsdag, og om sommeren arrangerer vi gerne en fælles tur på 3-5 dage - sidste år gik turen til Anholt, i år bliver det måske Samsø. Du kan også tage båden og sejle en tur, når du har lyst, og du er naturligvis velkommen til at invitere familie eller venner med.

Phønix ligger på plads 781 (bro 7) i Rungsted Havn. Den er 33 fod lang og har seks køjepladser. Der er ståhøjde i kahytten, og der er komfur, køleboks, toilet, bruser og oliefyr - og så sejler den virkelig godt.

Vi tre har haft båd sammen de sidste ca. 15 år, og der har aldrig været problemer med, at flere ville ha’ båden samtidig, måske fordi vores koner er ikke lige så glade for at sejle, som vi er.

Vi har købt og betalt båden, så du skal blot være med til at vedligeholde den (ca. 15 timer pr. år) og betale de omkostninger, der løber på. Det udgør ca. 29.500 kr. pr. år.

Hvis du tror, at dette kunne være noget for dig (og du har et duelighedsbevis), må du meget gerne ringe til en af os og høre mere.

Mange hilsner
Torben Lorentzen (mobil 23 22 66 57) og Christian Bent Rode (mobil 25 32 10 00)