Kort nyt

Onkel Tom siger: Luv pæl, men hvad er det egentlig?

søndag den 28. august 2016

Trykprøve

Så er det alvor. Igennem længere tid har vi samlet på grej, og nu skal det være. Rungsted Sejlklub arrangerer simpelthen en kapsejlads... To sejladser for at være helt præcis.

Der er en del praktiske ting at se til i den forbindelse. Der skal være flag, båthorn, radioer, dommerbåd, flagsystemer, bøjer og ankre, jury baneleder, stævneleder med videre. 
En bladsuger kan også puste temmelig meget!
Sidste efterår købte vi nogle bøjer... De er ret store, så det vil nok tage en dag at puste dem alle op, men hvad man dog ikke kan finde i kælderen... Sådan ser en bladsuger ud. Formentlig verdens kraftigste hårtørrer. Den kan ihvertfald blæse sådan en bøje op på et par minutter.
Tre mandshøje bøjer pustet op på et kvarter

Ankerline monteret. Der er også en fangline med i pakken, og så er der lommer til reklamegas. Det eneste, der nu mangler, er den der underlige netundertrøje, som er vist på pakken...
Kan det der net mon undværes?
Hvad er det lige man skal med den? Er det til at fange bøjen med, når man skal ind igen? Jeg ved det ikke rigtig, men den er temmelig vanskelig at få på. Tæt på umulig faktisk. Måske er der for meget luft i bøjerne. Hmm...

Sejladserne... ? Ja, det bliver den helt store test af hele den ovennævnte grej-molevit... ret spændende... Hvis det hele virker, bliver vi jo nok nødt til at lave nogle flere kapsejladser. Det hører vel egentlig også med til det at være en sejlklub!

2 kommentarer:

  1. Det var nok nemmere at sætte nettet på inden de blev pustet op ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Måske. Jeg tog lidt af luften ud, og så var det ikke svært.

      Slet

Rungsted Sejlklub modtager med glæde kommentarer. Venligst angiv dit navn, og bemærk at vi logger din ip-adresse.