DS: Der kan sejles. Hold 1-2 m afstand, ikke flere end 50 personer. Ikke råbe.
RS: Vi søger instruktører, som har "the sailing bug" og kan formidle uden at råbe.

lørdag den 8. februar 2020

Blæsevejr på vej

Der skete noget helt nyt forleden. En mail dumpede ind i den elektroniske postkasse! Den var fra forsikringsselskabet, som lige ville minde om, at det vil være en god ide at checke fortøjninger og pressenninger inden søndagens blæsevejr.
Pust (Grafik: NMMA)
Det har jeg aldrig prøvet før, så jeg slog vejret op, og ganske rigtigt: Medens det var tæt på vindstille og sol og fuglekvidr, så meldte (trusty old) Windfinder om ret meget vind. Faktisk topper den på 27 sekundmeter i Rungsted søndag aften. Det er alligevel noget tid siden, at man sejlede DM i den slags vejr, og da knækkede masterne. (101 DM i Præstø i slutfirserne)

Advarslen er hermed givet videre, idet jeg tillader mig at håbe på, at de overdriver lidt. Det gør de nu sjældent, så det bliver nok til en tur på havnen i morgen. Tak, Pantaenius.

Tilføj en kommentar