DS: Der kan sejles. Hold 1-2 m afstand, ikke flere end 50 personer. Ikke råbe.
RS: Vi søger instruktører, som har "the sailing bug" og kan formidle uden at råbe.

tirsdag den 31. maj 2016

Gottfredsen & Co til tops i Knarrstævne

Gottfredsen, Gottfredsen, Fisker og Kjær var i det skarpe hjørne i weekendens Knarr stævne, Mellerup Cup, afholdt af Skovshoved Sejlklub. Dog var de nødt til at sejle alle sejladser før sejren var hjemme. Der var ikke meget vind at sejle på, så det blev til ialt tre sejladser.
1. Lars Gottfredsen, Rungsted, 2. Kim Bruhn-Petersen, Skovshoved og 3. Troels Bjerg, KDY.
Foto af Jon Møgelhøj
23 både til start! Og så forhindrede den svage vind simpelthen båd 24 i at nå frem. Stort tillykke til Rungsted Sejlklub besætningen herfra, - også med de medfølgende IKC points.

Læs mere på Skovshoved Sejlklub og på Minbaad.

Tilføj en kommentar